Til forsiden |
 • Om Isostar
 • Om Isostar 

  ISOSTAR blev grundlagt i Schweiz i 1977, hvor den første sportsdrik til atleter blev udviklet af Dr. Wagner. Lige siden har ISOSTAR haft et stærkt engagement i at udvikle den mest optimale sportsernæring til sportsudøvere på alle niveauer for at støtte dem i at forbedre deres præstationer og nå deres mål. ISOSTAR er i dag markedsførende i Europa inden for sportsernæring. 

  For altid at være på forkant med udviklingen af effektive koststilskud har ISOSTAR sit eget hold af ernæringseksperter, læger og forskere. Derudover arbejder ISOSTAR sammen med førende forskere og universiteter inden for sportsmedicin, bl.a University of Limburg, en forskningsenhed inden for ernæring.

  ISOSTAR har desuden et stort netværk af eliteidrætsudøvere inden for sportsgrene som bl.a. marathon, triathlon, cykling og adventure racing. I netværket holdes jævntligt møder, hvor produkterne evalueres med henblik på løbende tilpasning og udvikling af nye produkter for til stadighed at imødekomme hver enkelt sportsgrens krav om optimal sportsernæring.

  ISOSTAR har således et meget stærkt produkt, der opfylder de høje krav fra nutidens udholdenhedsatleter om god smag, nem håndtering og høj funktionalitet.

  Den nuværende palette af ISOSTAR produkter er resultatet af mere end 30 års erfaring og intensiv forskning. Kliniske undersøgelser dokumenterer, at man kan forøge sin fysiske præstation ved indtagelse af ISOSTAR produkter.

  Om ”Clean Engagement” og Anti-Doping:

  ISOSTAR garanterer "Clean Engagement", hvilket indebærer en samlet tilgang til social og miljømæssig ansvarlighed på alle niveauer, d.v.s. hele processen fra produktion til forbrug. Bl.a. bærer emballagen logoet for øko-emballage. Deres forretning er endvidere baseret på en række kvalitetsmål og værdier vedrørende anti-doping.

  Loading...