Forside |
 • Mærker |
 • Isostar |
 • Fast Hydration 500ml ORANGE
 • Fast Hydration 500ml ORANGE

  Vær den første til at bedømme dette produkt

  20,00 DKK

  Fast Hydration 500ml ORANGE - 197592

  Færdigblandet Isotonisk sportsdrik. Uden nogen farvestoffer og kun naturlige aromaer!

  Anvendelse:
  Isostars Hydrate & Perform sportsdrik bør drikkes under opvarmning (150-300 ml), træning og konkurrence (150 ml drikkes hver 15 minutter)
  Ideel til al træning, både til korte og intense pas, såvel som til lange og rolige pas. De gode væskeoptagelsesegenskaber som drikken har, gør den velegnet, til når du sveder meget og har brug for hurtigt at genoprette væskebalancen i kroppen, for at bringe mineraler, salte og energi rundt.

  Specifikation:
  Isostars sportsdrik Hydrate & Perform (nu uden farvestoffer og kun med naturlige smagsstoffer) er specielt designet til at give de bedste betingelser for en dag med aktiviteter. Drikkens komplekse blanding af kulhydrater og natrium har en dobbeltvirkende effekt, og gennem dens isotoniske formel øges kroppens optagelse af væske hurtigt. Det er en glimrende kilde til energi og dens effektivitet som er dokumenteret i en videnskabelig undersøgelse, viste en kapacitetsforbedring på 19% (sammenlignet med placebo).

  Ingredienser
  Vand, saccharose, glukosesirup, surhedsregulerende midler (citronsyre), natriumcitrat, naturlige citronsmag og andre naturlige aromaer, maltodextrin, calciumphosphat, magnesiumcarbonat, natriumchlorid, kaliumchlorid, stabilisatorer (E414, E445), vitamin B1.
   
  Pakningstørrelse:
  1 returflaske á 500ml

  Pris er inkl. pant afgift.


  Antal:

  Tilføje dine tags:

  Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

  Loading...