Forside |
 • Mærker |
 • Isostar |
 • Endurance+ bar 40g Cereal & Fruits
 • Endurance+ bar 40g Cereal & Fruits

  Vær den første til at bedømme dette produkt

  20,00 DKK

  Endurance+ bar 40g Cerial/Fruit - 194340

  Ideelt energikosttilskud til før, og under træning og konkurrence, men også i andre typer af aktiviteter hvor der kræves en hurtig og langvarig forsyning af energi. Højt indhold af vitaminer og antioxidanter.

  Specifikation: 
  Long Energy Bars indeholder en blanding af simple og komplekse kulhydrater, som frigiver energi under intens og vedvarende træning, og giver en mere progressiv energi til genopbygning af kulhydratdepoterne. Andelen af komplekse kulhydrater er højere (15%) end i High Energy barer. Vitamin B1 er med til at omdanne kulhydraterne i kroppen om til brugbar energi. C-vitamin og B2 er vigtige antioxidanter, og er centrale for cellulær energiproduktion. Vitamin B3 og B6 er nødvendig for et effektivt stofskifte og en velfungerende muskelfunktion. Indeholder også natrium, som forhindrer indtræden af kramper. En lav værdi af lipider giver en lettere fordøjelse.
   
  Ingredienser: 
  Tørret frugt 16,3% (abrikos, blomme, dextrose, æble), ris blanding af 15% (ris, havre, sukker, malt sirup) korn 13,7% (hvede, byg, rug, havre), sukker, maltodextrin, og Hydreret- og ikke-hydreret palmeolie og palmefrø fedtstoffer, Majs 6,1%, Fruktose pulver, Mælkepulver (skummetmælk, hvede, mælkeprotein, laktose). Rismel 2,6%, honning, fugtighedsbevarende: glycerol, naturlige smagsstoffer, Dextrose, emulgator: soja og rapslecitin, vitaminer (B1, B2, B3, B6, C og E), surhedsregulerende middel: citronsyre, konserveringsmiddel: svovldioxid


  Antal:

  Tilføje dine tags:

  Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

  Loading...